Objasnená lúpež vo Vranove.V daňovom priznaní nezahrnul časť príjmov.Zo strechy ukradli medenú krytinu.

03.06.2011 Celý región

Objasnená lúpež vo Vranove.
Vranovský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie zo zločinu lúpeže 46 ročnému mužovi z Vranova n/Topľou.
Obvinený Vranovčan počas stredajšieho dopoludnia prepadol na železničnom priecestí na Ul. Duklianskych hrdinov vo Vranove 48 ročného muža z obce Zamutov. Od chrbta ho udrel rukou po krku, v dôsledku čoho poškodený spadol na zem. Následne mu z krku strhol zavesenú peňaženku, v ktorej mal 30.- €. Prepadnutý muž neutrpel žiadne zranenia. V priebehu jedného dňa, policajti obvineného vypátrali, zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Po vznesení obvinenia bol na neho zároveň spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby.

V daňovom priznaní nezahrnul časť príjmov.
Z prečinu skrátenia dane a poistného obvinili včera humenský policajný vyšetrovateľ 38 ročného muža z obce Dlhé nad Cirochou, okr. Snina.
Obvinený muž v marci 2007 podal daňovému úradu daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby za rok 2006. Pri daňovej kontrole v období od septembra 2010 do januára 2011 bolo zistené, že do príjmov uvádzaných v daňovom priznaní nezahrnul čiastku 6 632,03.-€, ktorá mu bola vyplatená ako mzda od istej írskej spoločnosti. Takýmto konaním skrátil daň vo výške 926,54.- €.

Zo strechy ukradli medenú krytinu.
Na polícií v Prešove bola včera popoludní oznámená krádež medenej krytiny zo strechy Gápľa.
Ku krádeži došlo v noci zo stredy na štvrtok, kedy doposiaľ neznámy páchateľ ukradol zo strechy Gápľa, národnej kultúrnej pamiatky v Prešove - Solivare medenú strešnú krytinu. Nezisteným spôsobom ju odstránil z uchytenia na všetkých štyroch rohoch strechy. Celkovo zmizlo 12 m krytinu, či vznikla škoda 1 500.- €. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin krádeže.
 

Vyberte región